Válasszon szolgáltatásaink közül:

Kerámia és xp technológia
Bögréket, poharakat magas hőfokon beégetett kerámia-, ill. üvegfestékkel lehet emblémázni. A transzfernyomáshoz hasonló technikával kerül a termékre az embléma, majd kemencében kiégetik. Fém és fa termékeknél a XP technológia nyújt megoldást 200 °C fokos hőkezelés során. A színek keverésére csak korlátozott mértékben van lehetőség a technológiai korlátok miatt.

Emblémázható termékek:

kerámia transzfer-

Körszitázás
Speciális szitanyomási eljárás henger alakú termékek emblémázásához. A körszitázó gép képes az emblémázandó terméket a szita alatt, azzal párhuzamosan forgatni így lehetővé téve a termék palástjának emblémázását. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

Emblémázható termékek:

kőrszita

Tampon nyomás
Az eljárással nagy pontosságú, részletgazdag emblémázás készíthető, akár több színes nyomatok esetén is. Műanyagra, papírra, fára egyaránt tartós megoldás, még az íves felületeken is. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

Emblémázható termékek:

tamponnyomás-

Szublimáció
Ezzel a digitális emblémázási móddal gyakorlatilag lebontunk minden gátat a fotóminőségű gyártás útjából. A szublimációnál a felületi embléma magas felbontású, részlet gazdag képként jelenik meg, fényes, élénk színekkel. JELLEMZŐK: 1400 DPI, csak szublimációs termékeknél alkalmazható. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

 

Emblémázható termékek:

keramia-

Transzfer nyomás
A transzfernyomás lényegében egy két lépésben kivitelezett szitanyomás: első lépésben egy papír hordozó felületre (transzfer) visszük fel a nyomatot, amit a második lépésben ipari hőprések segítségével helyezünk el az alapanyagon. Akár íves felületek is emblémázhatóak. Alkalmazása textil, papír és műanyag termékeken egyaránt kíváló. Az elkészült nyomat 40 °C fokon mosható, a színek keverése pantone színskála alapján történik.

 

Emblémázható termékek:

digitális transfer-

Hímzés
Textil termékek emblémázási eljárása. Első lépésben minden logóról egyedi hímző programot kell készíteni a gépek számára, ezután automatizált gépek hímzik ki az emblémát. Pantone színek csak megközelíthetőek.

 

Hímezhető termékek:

hímzés-

Lézer gravír
Napjaink legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás. Itt a logó felületi mélysége századmilliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma. Kisméretű logó esetén is pontos.

Emblémázható termékek és anyagok:

fém, fa és üveg termékek,

 • vonalzó,
 • mérleg,
 • sakk készlet,
 • fém toll,
 • kulcstartó

lézer gravír-

UV led technológia
UV technológiás digitális nyomtatás közvetlenül a termékre. A speciális eljárásnak köszönhetően külső hő hatása nélkül UV fénnyel történik a nyomtatás rögzítése, száradási idő nélküli azonnali végeredményt produkálva. JELLEMZŐK: 1440 DPI, nyomtatási méret: 30×40cm, felületek: fém, fa, műanyag, üveg. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

Emblémázható anyagok:

 • műanyag dobozok,
 • mobiltokok,
 • kulcstartók,
 • sminktükör…

uv led-

Epoxy matrica
A Poly Drop technológiával kezelt matricák rendkívül rugalmasak, 3D-s hatást kölcsönöznek a kezelt felületnek és megakadályozzák a nyomatok fakulását – hosszú élettartamot biztosítva az emblémának. JELLEMZŐK: UV álló műgyanta borítású matricák. Egyedi forma tervezés. Kiváló matrica-tapadás. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

 

Emblémázható tárgyak:

Dombornyomás
Az emblémázandó logóról készül egy speciális fém szerszám, melyet megfelelő hőmérsékletre hevítve az emblémázandó tárgyra préselnek, domború nyomot hagyva a felületen. Speciális fólia alkalmazásával színes (arany, ezüst, stb.) dombornyomat is készíthető. Használható bőr, papír és bizonyos fa termékekhez.

Nyomtatható termékek:

 • pénztárca
 • mappa,
 • filofax

dombor nyomás-